Suntem o canisă înregistrată la Federația Chinologică Internațională (FCI) cu nr. 01/2019, prin intermediul Uniunii Chinologice din Republica Moldova (UChM), specializată în selectarea, creșterea și promovarea reprezentanților rasei Akita Inu cu pedigree de excepție, la cea mai inaltă calitate. Reprezentanții noștri, atît masculi, cît și femele, sunt exemplare de import, care dețin numeroase rezultate, titluri de cel mai înalt nivel la expoziții de rang național și intrenațional.

Spațiul de trai al câinilor noștri este amenajat conform standardelor europene pentru întreținerea câinilor și este in continuă perfectare. Țarcurile de întreținere a câinilor sunt suficient de spațioase, aprox. 9 m.p. pentru fiecare exemplar, cu echipament spcific fiecărui sezon, și sunt dotate cu camere video pentru o monitorizare permanentă de 24/7.

În alimentație utilizăm hrană uscată pentru câini Super Premium, de cea mai înaltă calitate, dieta fiind completată cu fructe și legume bio din propria gradină, de unde deseori singuri servesc cu mare plăcere.

Teritoriul canisei constituie peste 800 m.p., verdeață și pomi în abundență, unde câinii se pot plimba, juca și odihni. De asemenea, pe interior, avem amenajată o maternitate cu suprafața de 10 m. p.,dotată cu echipament pentru naștere,  spațiu suficient pentru joacă, ionizator și lampă de quartz pentru dezinfectarea spațiului, 2 calorifere cu termometru care mențin temperatura constantă în cameră, supraveghere video și aparat de aer condiționat.

Înmulțirea câinilor are loc conform tuturor standardelor elaborate de club (UChM). Atât sănătatea puilor cît și a câinilor adulți este evaluată regulat de către specialistul în acest domeniu – medicul veterinar.

Socializarea puilor începe chiar din momentul nașterii lor și continuă până în momentul când părăsesc canisa, cu consultații și sfaturi de întreținere pentru viitorii stăpâni. Puii pot fi adoptați după vârsta de 8-10 săptămâni, efectuându-se toate deparazitările interne și externe, fiind vaccinați și cipati, cu toate actele elaborate corespunzător.

Vă dorim succese în continuare și sperăm să faceți alegerea corectă!